Home » La Poudre

Mijn achternaam is Coty. Ik ben geboren in 1949 volgens mijn Coty Familie. Ik omring mij met dons. Je moet me niet gebruiken. Daar hou ik niet van! 

Net als in de film, ik wil het ...

White Shoulders behoort tot de vintagelein favorieten. 

De geur White Shoulders is een Bloemig Aldehyde geur voor dames. White Shoulders werd uitgebracht in 1945. Topnoten zijn Bergamot, Aldehyden, Groene noten, Afrikaanse Oranjebloem en Perzik; hartnoten zijn Iris, Jasmijn, Gardenia, Tuberoos (Nachthyacint), Lelietje-van-dalen, Sering, Lelie en Specerijen; Basisnoten zijn Muskus, Sandelhout, Eikenmos, Amber, Benzoine en Civet.

Hoewel de samenstelling gedurende de afgelopen 60 jaar zeker zal zijn bijgesteld aan de verwachtingen en eisen van deze tijd, is White Shoulders nog altijd een heerlijke geur.

Graag ontvangt zij u in haar winkel te Schiedam. Lukt dat niet? Bestelt u het voor 1 x online dan!

Ik ben van de Animal Bird tak van de Stratton Engeland familie, geboren in de jaren 50 ...met mij kun je drie kanten op. Naar links, rechts of midden. Mijn poeder is helaas op, maar verder heb ik geen houdbaarheidsdatum. 

Luister naar mijn verhaal

#poeder #dons #jupon #flacon #vintageleins #romantic #stratton

Tijdelijk verblijf ik bij Parfumerie Poeder & Dons, maar wil liever bij jou zijn, maar dat is wel even onder ons. Ze zijn al jaren naar me op zoek, maar verzamelaars gaven de hoop op. Ze waren ervan overtuigd dat ze me niet meer vinden konden. Maar, nu loop ik langzaam aan tegen de lamp en krijg ik vast de bons.

Ik ben geboren in de tijd van de Art Deco, Jaren 30  en mijn achternaam is Houbigant.

Dol op mijn originele donsje. Maar, helaas kan ik mijn poeder niet meer gebruiken. Op deze leeftijd droogt het een en ander op en nou ben ik ook nog zo klein!

Met mijn omtrek van 3 cm, ben ik bang dat ik de kleinste op de wereld zal zijn. 

Poeder & Dons Collectie

Art Deco poederdoos (puntgaaf) van lithium-karton ontworpen door René Lalique. Tokalon Petalia-poederdoos met afbeelding van Pierrot - Pierrette circa 1910 - 1925

VRIJWEL NIET MEER TE KOOP IN DEZE STAAT