Uw allermooiste (Ju) Pon en evt Flacon vindt u daar, bij haar. En even onder ons ...Ze noemt ze Honnepons! 

De Juponnen zijn dead stock uit vervlogen tijden en winkels die ons door opheffing niet meer kunnen verblijden. Elke jupon is vintage, handpicked, limited en in goede staat. Maar, verwacht geen nieuw, behavel als het erbij is vermeld. Ruilen niet mogelijk. Bij twijfel beter even de jupon reserveren en een afspraak maken om te komen kijken en passen (na corona)

De Jupons:

De halve jupons: 

 

Zij, M.J. Lein adviseert de polyamide Jupons niet vaker dan noodzakelijk te wassen, vloeibaar wasmiddel te gebruiken en op lage temperaturen te wassen. Houd er rekening mee dat kleding sneller slijt door het vaak te wassen. 

Handwas

De jupons kunnen liefst met de hand worden gewassen. Maar, 

Machinewas

Kan ook met een maximale temperatuur van 40ºC. Gebruik het wasprogramma voor Fijne Was  

Drogen 

Om kreuken te voorkomen, is het aan te raden om na het laatste spoelbad kort of helemaal niet te centrifugeren. Hang de jupon aan een kledinghanger aan het droogrek te drogen. Gebruik zo min mogelijk knijpers, omdat deze opvallende afdrukken geven in de stof.

Strijken 

Strijk de jupons met de laagst mogelijke temperatuur.

Vlekken uit polyamide verwijderen

Vlekken uit de Jupons kunnen het beste verwijderd worden met een vloeibaar wasmiddel. Gebruik het wasmiddel rechtstreeks op de vlek en spoel handmatig uit of was het kledingstuk in de wasmachine.

Opbergen 

De Jupon  kan het beste opgehangen worden. 

Belangrijk
Volg indien aanwezig bij het wassen van de Jupon  altijd de instructies op het waslabel aan de binnenkant van het kledingstuk.