... en ze geen kans hebben gehad op deze been strelende ervaring, de dames

Gepubliceerd op 20 september 2016 om 13:24

-Het gaat over haar, Marjolein. Ze schrijft geschiedenis voor haar Vintagelein-

Parmantig fietste ze door haar Vintage City …op weg naar een nieuwe week vol mooie dingen om te delen met mooie mensen. Geen beter plekje kon ze zich wensen …zo midden in het Centrum.

Meestal moest ze een half uurtje eerder vertrekken om toch nog op tijd te zijn. Want, ze had inmiddels een zeer groot netwerk waarvan zelfs een groot deel zich in de vroege ochtend dezelfde kant opging als zij.  Ze heeft altijd moeite met doorfietsen en knoopt met wie dan ook het gesprek aan. Dat kost tijd. Maar ja, netwerken kan nooit kwaad toch? Een groot deel van haar klandizie heeft ze immers hieraan te danken …

Eenmaal aangekomen moeten eerste de olijfboompjes naar buiten. Er zijn van die dagen waarop ze eigenlijk niet begrijpt waarom ze hieraan is begonnen. Maar, oke. De uitstraling van de straat is even belangrijk als de verkoop van het product. Het is een tijd waarin beleven hoger op de prioriteitenlijst staat dan uitgeven. En haar doel met haar City’Lein is immers te zorgen voor een stad, als vanouds waarbij je over de hoofden kan lopen.

Over uitgeven gesproken. Zij ziet het anders. In haar winkeltje geef je niets uit. Je ruilt eigenlijk jouw geld voor iets veel mooiers. Iets waarmee je jouw persoonlijkheid of situatie nog meer kracht bijzet.

Zo kwam er afgelopen vrijdag een oververhit iemand binnen die ter afkoeling op zoek was naar een waaier. Ze wilde hem nergens anders kopen. Alleen bij Vintagelein. Omdat de verlangde waaier waarschijnlijk een mooiere herinnering zal achterlaten als het zo vaak begeerde geld. Hoe schattig. Ze zou direct voor haar op zoek gaan. Zulke mensen moet je toch koesteren? Ze zijn zeldzaam.

Wat minder zeldzaam wordt zijn de mannen die vragen naar de kousen. Straks zouden ze uitverkocht zijn en ze geen kans hebben gehad op deze been strelende ervaring, de dames Wat zou mme Wolford hier wel niet van denken?

Ze had er weer een week op zitten. Weer ietsje dichter bij de dranghekken die ze verwacht, nog dichter bij de paspop die ze wenst en vooral dicht bij haar zelf.

Wisten jullie trouwens dat ze afgelopen week 5,00 euro aan kleingeld in het spaarglas heeft gekregen voor de nieuwe paspop, van mensen die de ruilkoffer hebben gevonden? En …

Je ook parfumflesjes kunt ruilen, de waaiers kunt komen bekijken, weer Chanel Sublim Mascara kunt krijgen, een keuze kunt maken uit nieuwe haaraccessoires of chanel style buttons, de panty’s en kousen een ereplekje in de winkel hebben gekregen, en er al Wolford panty's verkrijgbaar zijn voor € 10,00?

Zo, ze heeft u weer op de hoogte gebracht en hoopt u snel te mogen begroeten ...

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.