Ook zij zet haar beste beentje voor ...

Gepubliceerd op 17 juli 2017 om 18:41

Elke dag opnieuw, sinds 2013 schrijft zij geschiedenis. Vanuit het niets bouwt zij aan haar ... zeg het maar!

En, ze maakt stappen. Wat grote en vele kleine stapjes, babysteps noemt ze die. Maar, nu? Ja, nu zet zet ze een stap waarvan ze in eerste instantie schrikt en een stap terug doet. Daarna een sprong ...in het hele diepe ...en nu weer met beiden benen op de grond.

Het pandje waarin ze haar vintage collectie laat zien wordt vaak als museum bestempelt. Iedereen kijkt er zijn ogen uit. Dat er ook nog wat verkocht wordt is vaak pas duidelijk bij het verlaten van het pand. En tijdens dit verlaten kan het zomaar gebeuren dat iemand een bh in het haar heeft hangen, er een paspop is omgevallen, of dat deze bezoeker zijdelings het pand moet verlaten wanneer er nog iemand binnen komt. Tsja, dat heb je als je houdt van klein en gezellig. Maar,

Er zijn mensen die zich zorgen maken over haar groei en bloei en haar voorzichtig eens een wat grotere ruimtes laten zien. Misschien zou ze daarin wel veel meer kunnen verkopen! Verkopen? Daar draait het toch niet om. Ze was immers gewoon bezig met haar passie, hield ze zichzelf een poosje voor. Totdat ...

Ze het pand te zien kreeg aan de Hoogstraat 86a. Dat was nou precies wat ze voor haar "Bonneterie" ooit voor ogen had. Ze zei er meteen ja tegen. Maar, die hogere huur, de eigen bijdrage voor energie, de voor haar nog onbekende buren, de omliggende leegstand deden haar twijfelen. Ze werd angstig, huilde uit bij haar buurvrouw winkelier, liet de aanbieder weten het niet te doen ...en toen ...

Bedacht ze dat ze handelde uit angst, de slechtste raadgever. Ze dook in haar aantekeningen en keek naar de uitslag van haar beroepentesten en kernkwaliteiten en las  ...ondernemend, creatief, volhardend, innovatief, en kwam tot een ander inzicht.

Ondernemen is stappen zetten!

En de richting voelt goed. Ze zou haar beste beentje voor zetten! Zou ze daarbij haar nieuwe Kunert panty aantrekken? (zie afbeelding).

Ja, dat zou ze doen. Ze zou ermee inspireren. Zij zou de eerste zijn in een panty van dit mooie merk dat exclusief bij haar in Schiedam verkocht zou gaan worden. Eentje uit de collectie waarin kant, zijde en satijn de hoofdrol zullen spelen.

Ze zette de stap naar de nieuwe huisbaas, maakte de sprong en tekende het contract en ze zal nog vele stappen gaan zetten.

En bij twijfels? Zal ze jullie vragen te refereren naar dit journaal. Want, jullie als trouwe volgers/lezers houden haar op de been en maken het voor haar mogelijk nog steeds haar beste beentje voor te kunnen zetten waardoor 

Jullie wederom  in haar voetsporen kunnen treden, en dit oude merk opnieuw kunnen laten herleven!

In dit pand zal ze de diepte ingaan, de punten op de i zetten, haar trouwe klanten nog meer koesteren, de diamant verder slijpen, en uitzien naar een glansrijke toekomst.

 

 

Deze panty is verkrijgbaar bij Vintagelein - Hoogstraat 86 a - Geopend woe t/m za 10.30-17.30 uur.

 

 

 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.