...omdat rozen verwelken en schepen vergaan, is ze voor jou ...

Gepubliceerd op 7 mei 2017 om 22:52

Elke dag opnieuw, sinds 2013 schrijft zij geschiedenis. Vanuit het niets bouwt zij aan haar ... zeg het maar! 

Ze was in een poëtische mood, voelde zich euforisch!

Zou dit gevoel te maken hebben met deze tijd van het jaar? Ach, ja, volgens Wikepedia staat de maand mei voor bloei, wordt deze maand gerelateerd aan de godin van de vruchtbaarheid, en nog wat meer van dit soort dingen die een aangename associatie oproepen.


Ze dacht terug aan de uitspraak "Alles wat aandacht krijgt gaat groeien en bloeien", en besefte dat ze eigenlijk sinds haar baanverlies haar volledige aandacht geeft aan dat wat ze altijd heeft gewild. Mooie dingen delen met mooi mensen!


Sinds ze dit doet is er zo'n vruchtbare bodem ontstaan dat ze kan beginnen met de 1e pluk in het bloeiende tuintje van haar leven, waarin de roos een hoofdrol speelt. Wat vindt ze deze mooi, vooral de witte.


Per 1 juli zal ze haar winkeltje heropenen op Hoogstraat no. 86 waarin ze 2,5 x zoveel ruimte gaat krijgen, paskamers, centrale verwarming, een etalage, en haar collectie hierdoor verder kan laten groeien. En dat in het groeiende Museum Kwartier in het prachtige historische centrum van Schiedam.


Uit dankbaarheid en in euforische blijdschap maakte ze meteen afspraken met 4711 voor jou . Want, Jij wilt vast "met de neus in de boter vallen" en altijd als eerste kennismaken met de nieuwste producten van dit prachtige merk.

Maar, ook sprak ze met Schiesser over mogelijkheden om de ouderwetse lange onderbroek weer "aan de man te brengen".

Ze maakte afspraken met een vertegenwoordigster van één van de oudste panty merken. Dit alles om "je beste beentje voor te zetten".

Ja, want haar aandacht mag niet verslappen, ook niet in deze periode van groeien en bloeien.


Lange tijd las ze het tijdschrift "La Vie En Rose". Ken je dat nog? Wat haar aansprak was de Poëzie, de Fotografie, de Lingerie, zoals je deze nergens zag. Het lef waarmee het blad gevuld is. Allemaal op het randje, maar net niet ordinair of vulgari. Eerder sjiek en authentiek. Het inspireerde haar tot het samenstellen van haar nieuwe inspiratie board op Pinterest met de gelijknamige bijzondere, op de (zoals ze het nu even voelt) op haar leven van toepassing zijnde "La Vie En Rose"


Leven is Lef hebben! Met deze uitspraak verliet iemand onlangs haar winkeltje. Dat deze uitspraak haar nu ja liet zeggen tegen haar nieuwe pandje, had ze toen niet kunnen beseffen.
Ze zou er van willen maken:

Leven is Lef hebben en Lief hebben!


Want,  jullie waren het die haar toe nu toe lief hebben/hadden en haar volledige aandacht geven/gaven, haar lieten/laten groeien en bloeien en haar elke dag opnieuw haar dag te laten genieten van de rozengeur en manenschijn!


Ze besluit vooralsnog op zoek te gaan naar de mooiste doosjes om jou en je herinneringen aan haar mee in te pakken , een stomer aan te schaffen voor de "verleidingen", echte professionele prijslabels voor alles wat voor haar eigenlijk onbetaalbaar is, de mooie dingen die ze met jou deelt.


Maar, tot 1 juli zal ze haar volledige aandacht richten op de reeds geplande thema's "La Vie en Rose" voor de maand mei en "Pureté" voor de maand juni.


Ze hoopt dat je ook daar weer een bezoekje brengt. Je lege parfumflesje mee brengt, ook al zit er niets meer in, het levert altijd iets op , direct of indirect, in poëtische, filosofische, euforische zin!


Doe dat ook met het nog gave kant en/of onderdelen van je niet meer te dragen lingerie, het draagt allemaal bij aan de euforie! Heb je daarnaast nog zin in één van de tours uit haar 'Lein, kijk dan eens op .nl bij www.citylein

 

En omdat rozen verwelken en schepen vergaan, is ze voor jou achter rozenwater aangegaan, om dit moment te laten blijven bestaan. Het staat klaar, voor het geval je bij haar langs wil gaan!

 

Ik mocht er even voor haar zijn en schrijven voor haar Vintagelein.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.