Ze had nog geen dranghek, geen muze, maakte fouten, maar toch ...

Gepubliceerd op 21 oktober 2016 om 23:19

Elke dag opnieuw, sinds 2013 schrijft zij geschiedenis, vanuit het niets bouw zij aan haar ...
zeg het maar! Oh jee, Lees je mee?

De afgelopen week (die de stilste was ooit met maar acht bezoekers verdeeld over tien dagen)  in haar winkeltje deed haar beseffen waar ze mee bezig was.

Ze zocht aldoor maar naar het grote geluk, bezocht webinars, las zelfhulpboeken etc... Alles om de winkel te worden met het grootste aantal bezoekers in Nederland. Die winkel waarvoor je graag in de rij zou staan en je via het dranghek naar binnen zou weten te dringen.

Helaas, zover was het nog niet. Nog steeds had ze geen dranghekken nodig, had ze nog geen muze, geen echt salaris zoals ze gewend was, maar toch ...

Zag ze elke dag opnieuw uit naar de volgende dag, waarbij ze weer haar stappen kon zetten. Stappen richting die succes, dat ze voor ogen had. Er is immers niemand die dit in één dag bereikt heeft. Iedere succesvolle Nederlander was gevallen en weer opgestaan. En had door volharding zijn doel bereikt.

Ze had een stomme fout begaan door het volgen van die stomme webinars die haar van haar zelf hadden weggevoerd, haar zover hadden gekregen dat ze ging focussen, groot ging denken. Ze ging zelfs daten met Mr. Wolford en Mr. Oroblu en inmiddels ook Mr. Schiesser, die haar gingen verleiden tot het nemen van veel te grote risico's en haar minder authentiek wilden laten zijn.

Nu wist ze wel beter. Ze moest bij zichzelf blijven. Authentiek zijn en groot worden door klein te zijn. Niets focus, niets grote doelen! Maar, plezier hebben in wat je doet en dicht bij jezelf blijven. Niet anders zijn dan jezelf bent. Waarom zou ze focussen met zoveel energie. Waarom zou ze geen Vintage Tours meer organiseren naast haar winkel, of niet meer schrijven en in plaats hiervan uitsluitend focussen op het behalen van succes met haar winkel??

Ze werd doodongelukkig van het focussen en het schrappen van de verschillende activiteiten in haar bestaan. Evenzo van die mannen met hun eisen voor grote orders en uniformiteit. Haar kracht ligt immers bij authenciteit en verscheidenheid.

Nee, aan haar raken ze hun orders niet kwijt. Zij houdt het klein en authentic. Ze weet het zeker. Haar succes ligt in het verschiet! Denk je niet? Reageer ...

P.s.

De afgelopen week:

- Kwam er een afzegging aan het adres van Mr. Wolford, Mr. Oroblu en Mr. Schiesser

- Kocht ze vintage mini lipsticks in, en verwierf de alleen-verkoop

- Organiseerde ze haar Vintage Tour Special

- Kreeg ze vandaag (na al haar hiervoor beschreven acties) een overschot aan klanten

- Een enorme hoeveelheid gifts voor de paspop waarvoor zij spaart

- Heeft ze zin in de volgende week! Zoveel!

 

 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.