Ze kleurde haar lippen rood ...

Gepubliceerd op 28 oktober 2016 om 21:34

Elke dag opnieuw, sinds 2013 schrijft zij geschiedenis, vanuit het niets bouw zij aan haar ...
zeg het maar! Oh jee, Lees je mee?

Ze bloosde. Ze liet de "bad"stof van de ONESIE * die ze uitpakte (iemand vertelde haar zojuist dat dat de huidige benaming voor een soort van jumpsuit waarmee je "verantwoord op de bank kunt"is) door haar vingers glijden, ze deed de rits open en dicht, ging ermee voor de spiegel staan, zou ze hem aanpassen? Neee!!!! 

Ze stifte in plaats hiervan haar lippen rood. Met de allerkleinste lipstick ter wereld *, nog geen halve centimeter hoog en deel uitmakend van een reeks verleiders die het schaamrood van de kaken naar de lippen weten te verleggen. Deze verleiders kunnen je lippen zelfs tot paars laten aanlopen. 

Ze zou een muziekje op de achtergrond willen. Maar, een kleine testberekening bij Buma Stemra liet haar weten dat ze hierdoor € 248,00 per jaar armer zou worden. Dat kon ze zich helaas niet permitteren. 

Ze moest zelf haar mondje maar zien te roeren, voorlopig. Ze pakte wat paspoppen, kleedde ze opnieuw aan met haar nieuwste nachtpons en dusters * en liet deze tot de verbeelding spreken.

Ze legde haar mooiste lakens en slopen op de planken ...kroop in haar dekenjas, las Josephine en kroop onder de wol ...

Om zich te bezinnen hoe en wanneer aan de december voorbereidingen met parels, strass en gold editions van 4711 te beginnen ...

* Nieuw in haar assortiment 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.