opeens ...was er die zoete verleiding, het water liep haar in de mond, wat had ze hierin een zin in

Gepubliceerd op 6 november 2016 om 20:18

Elke dag opnieuw, sinds 2013 schrijft zij geschiedenis. Vanuit het niets bouwt zij aan haar ...
zeg het maar!

Ze was in haar nopjes. Afgelopen week kwam haar ten gehore dat zij kans maakt op de titel "Beste zelfstandige winkel van Nederland". Ze was hiervoor genomineerd en mag bij 100 stemmen door naar de volgende ronde. Help je mee door ook op haar te stemmen?

http://www.bestezelfstandigewinkelier.nl/vintagelein 


Ze kreeg een kleur van opwinding. Hoe is het toch mogelijk dat zij hiervoor werd genomineerd? Het was niet de titel zelf die haar zo opwond, maar meer dat wat erna zou kunnen ontstaan. Die dranghekken! Toch?

Eerst nog even verder sparen voor de paspop. Ze vertelde dat ze al € 25,00 aan kleingeld in haar glas had, allemaal door de fooi van klanten. Ze hield van ze. Ze gunden haar dat zomaar.

De hele week was er eentje van de mooie gebaren. Dounia van 4711 had haar bezocht en haar twee appels gebracht, voorzien van het "Aqua Colonia" logo. Deze twee glimmers staan symbool voor de twee Limited Edition geuren, nl. de Plum/Honey en Red Aplle/Chili, die ze uitstluitend tijdens de herfstperiode mag verkopen. Ze stelde zich de Hof van Eden voor ...met deze twee in de hoofdrol. Zou ze de zonde begaan?

Heerlijk! Vond ze het zo nu en dan een zonde te begaan! Heerlijk vond ze ook deze tijd van het jaar waarop ze haar avonden doorbracht op de bank of in kleermakerszit op de groond , gehuld in een dikke fleece. Hier kwam ze op het idee om eens drie dagen volledig SUIKERZOET  te gaan. En wel tijdens het Suikerzoet Filmfestival Schiedam. Drie dagen eens in het jaar ...

Ze zou de Suikerzoete Lingerie opzoeken en potten vullen met Suikerzoet Snoepgoed  ...en dit delen met de bezoekers van Schiedam. Ze zat er vol van.

Ze zat trouwens vol van alles wat ze onderneemt, maar dan ook echt van alles. Zo ook van de Grande Vintage Tour die ze aan het organiseren is voor dinsdag 29.11.2016.  De Tour D'Amour.

Ze ziet het voor zich ...mooie etalages, bijzondere shop bezoekjes, een bijzonder lunch-je, misschien zelfs wel een ontbijtje. Er hebben zich zulke leuke vrouwen aangemeld. Ze vond het een feestje zich hiervoor uit te sloven. Nog zonder dat ze veel aan PR had gedaan, stroomden de inschrijvingen binnen. Hoe dat moet? Gewoon, via www.citylein.nl, vertelde ze en het blijkt dat er nu ook een tweede persoon gratis mee mag. Nou, nou, poeh, poeh...Ze durft!

Dat komt vast door het overleg dat ze deze week had met de Gemeente Schiedam, waarbij het overgebleven budgejet van de Lange Haven in Schiedam nu voor de Hoogstraat hier mag worden ingezet. Haar winkeltje is al een pareltje en de straat eigenlijk ook, maar nu wordt alles nog mooier.

Ze is verliefd op haar stadje. Haar vader was hier geboren, haar opa was meesterknecht bij Daniel Visser en nu was zij hier in haar winkeltje.

Nu was het haar vader die wederom een hoelahoep voor haar maakte, precies zoals toen ze klein was. Dat zou de wespentaille waarover ze afgelopen maandag schreef tot de mogelijkheden van haar klanten kunnen gaan behoren.

Zo had ze ook de nieuwe polijstvijl voor de nagels bedacht. Een vijl voorzien van een stukje natuur zeemleer voor € 9,95 met levenslange garantie. Dus, bij het vergaan van het zeemleer oneindige vervangingen ervan door Vintage'Lein.

De pakte haar hoelahoep, staarde naar de spiegel, had een verlangen naar de wespentaille, maar ....voor ze het wist .....

Was er die zoete verleiding, het water liep haar in de mond, wat had ze hierin een zin in:

DIE SUIKERZOETE SUIKERSPIN, TEGEN BETER WETEN EN ALLE REGELS IN. NOU VOOR EEN KEERTJE DAN, STRAKS TIJDENS HET SUIKERZOET FILMFESTIVAL. DAAR IS DE REGEL DAT JE TIJDENS DEZE DRIE DAGEN VOOR EEN JAAR LANG VOLDOENDE SUIKERGOED MOET HEBBEN GEHAD

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.