Een Muze, waarom niet? Dat ene meisje met dat mooie gezicht ...

Gepubliceerd op 18 november 2016 om 21:31

Elke dag opnieuw, sinds 2013 schrijft zij geschiedenis. Vanuit het niets bouwt zij aan haar ...
zeg het maar!

Aangezien ze teveel woorden in huis had, besloot ze er wat van toe te vertrouwen aan het papier. Ze moest zich ervan ontdoen. Anders raakt ze erin verstikt. Ze zou ze vermengen met haar “zinnen om te minnen”. 

In haar allereerste blog op http://vintageleins.blogspot.com  (toen nog niet bewust van haar toekomstige rol in een winkeltje) schreef ze Zet je zinnen op minnen en wees  lieftallig, charmant, vriendelijk, coquette, stoer, vrouwelijk, authentiek, een tikkeltje pikant en bevallig. Ze was ervan overtuigd dat deze woorden elke vrouw toebehoren.

Maar, in haar winkeltje was er aan woorden ook geen gebrek. De een na de ander kwam bij haar op verhaal, even aan de slag met het mooie van de taal. Want, voor haar is er zonder taal geen verhaal, zonder zinnen geen (be)minnen,

Zonder kant, zijde en satijn geen Vintagelein.  Zonder dit geen nominatie met stip …
voor de eerste plaats als kleine zelfstandige winkelier, misschien zou ze straks na de stedelijke selectie in de volgende provinciale ronde zijn. Stem je mee? De link vindt je hier …

http://www.bestezelfstandigewinkelier.nl/vintagelein

Nu begint ze ineens te vertellen over het Suikerzoet Filmfestival in Schiedam. Daar smult ze van. Gratis films in de mooiste gebouwen uit de stad. Het brengt duizenden mensen op de been, allemaal passend in haar doelgroep. Alleen …

Kennen ze haar nog niet allemaal. Er is nog een weg te gaan. Later komen ze vast ook voor in haar verhaal. Nu heeft ze alvast de potten met snoepgoed gevuld en betracht haar geduld.

Ze heeft nog iets leuks zo leuks bedacht, ze lacht. Ze heeft bedacht dat er een Muze moet komen en heeft een beelschoon meisje uitgekozen die in de toekomst het gezicht van haar ‘Lein zal zijn, het gezicht van haar Vintage’Lein … Dat meisje dat haar passie deelt, en straks in haar show meespeelt.

Ken je trouwens haar polijstvijl al? Zo’n superouderwets ding met een stukje zeemleer, met levenslange garantie, oh….haar nageltjes glimmen eindelijk weer. Zonder er met een chemisch goedje aan te komen, kan ze weer met haar nageltjes voor de dag komen.

Hier wil ze het even bij laten, hou haar in de gaten …

Muze - Clip - Klaar- Zijde - Kant - Satijn - Minnaar - Suikerzoet – Zinnen en Minnen - Woorden

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.