Daar lag ze dan tussen haar kant, zijde en satijn ...

Gepubliceerd op 25 november 2016 om 23:13

Elke dag opnieuw, sinds 2013 schrijft zij geschiedenis. Vanuit het niets bouwt zij aan haar ... zeg het maar!

Daar lag ze dan tussen haar kant, zijde en satijn. Ze kon niet slapen …
Er zouden mensen komen, zoveel mensen. Allemaal op zoek naar iets voor “Om het lijf”.

Ze was benieuwd wat deze mensen dan al zoal om het lijf zouden hebben? Zelf had ze de tijd van een groot shirt van t-shirt achtige stof ver achter zich gelaten. Weinig vrouwelijks ging hiervan uit. Een kantje moest er ten allen tijde bij zijn, een kantje uit haar Vintage’Lein.

Maar, als al die mensen hetzelfde kantje zouden wensen, dan was het nog wel een dingetje. Tot nu toe haalt iedereen haar authentieke vondsten door een ringetje. Ze houdt niet van twaalf in een dozijn, daarvan zijn er genoeg, ze wil exclusief zijn.

Ze dacht na over de presentatie van haar assortiment parels voor het einde van het jaar, de limited editions van 4711, beiden al daar. Hoe bracht ze deze nu weer “Aan de man”. Iedereen heeft er inmiddels al iets van. 

Dan was er nog de Grande Vintage Tour d’ Amour. Die had ze gebracht met een hoop bravour. Toch zou ze nog wat inschrijvingen willen zien, het mooiste aantal voor dinsdag a.s. had ze ingezet op 10. En, ze was ook nog voor beste kleine zelfstandige winkelier genomineerd, had ze al 115 van de 100 stemmen gegenereerd.

Maar, die mensen. Die wilde ze zo graag helpen met al hun wensen. Daar was het haar toch vooral om te doen.

Eén van die mensen had nog een leuk verhaal.  Lees je mee?

Bij “Natuurlijk Gezond” had deze dame een 4711 eau de cologne doekje (waarvan zij dealer was) ontvangen en in haar tas gestoken. De dame ging op reis naar Frankrijk. Maar de reis verliep anders dan verwacht. Met veel oponthoud en overstappen kwam deze dame uiteindelijk in de TGV trein richting Lyon waar ze uiteindelijk met de hoogste nood het toilet bereikte, welke er niet anders uitzag als de toiletten in Afrika, waar je het zonder pot of doortreksysteem moet doen.  De uitwerpselen liepen nog net niet de trein in…Geen papier voorhanden. Bezuiniging was daarop het antwoord. Schoonmaakpersoneel zou te duur zijn ! En daar was het 4711 doekje dat met zijn kleine afmeting het personeel moest vervangen en de persoonlijke hygiëne moest redden.

Zou het nu een tijd zijn waarin mensen zo’n klein doekje vaker gaan wensen?

Een doekje, iets om het lijf,  samenzijn, winkelen en boodschappen doen in echte winkels, een schone trein?

Dan komen ze toch echt bij haar, aan deze wensen voldoet ze wel met haar Vintage’Lein.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.