...houdt ze enorm van haar ronde vormen ...

Gepubliceerd op 12 december 2016 om 14:31

Elke dag opnieuw, sinds 2013 schrijft zij geschiedenis. Vanuit het niets bouwt zij aan haar ... zeg het maar!

Ze kijkt uit naar het nieuwe jaar. Haar hoepel staat al klaar. Alhoewel ze zelf iets teveel toebedeeld is, houdt ze toch enorm van de ronde vormen, in werkelijk alles. 

Terwijl ze haar nagels polijst met de door haar zelf bedachte “vijl met zeemleer” oplossing
(een manier waarop je geen chemicaliën hoeft te gebruiken en duurzaam bezig bent), dacht ze erover na hoe ze haar bezoekers aan het hoepelen zou krijgen …want, …dit zou een nieuw product in haar winkeltje worden! Die hoepel. Even als de heren pyjama’s van 100 % katoen met tijkstreep en kleine motiefjes, veelal in de kleur blauw.

Maar, met deze had ze geen geduld gehad en het leek haar ook een mooi kerstcadeau. Gebleken is dat haar gevoel juist was, want ze vliegen de deur uit, weliswaar tegelijk met de dames die allemaal angstig zijn verleid te worden tot een uitgave. Het is al zo’n dure maand. Diezelfde dames vallen massaal voor  de 4711 Plum & Honey Limited Edition, waar je gedurende deze maand een bedeltje bij mag uitkiezen. Ze zetten hun zinnen erop. Maar, oh, die zinnen die ziet ze ook zo graag gezet op het “Minnen”. Er zijn immers zoveel mooie lingerietjes bij gehangen en nieuwe pantysokjes van kant, of met een grote ingeweven bloem. Ze zijn zoo mooi. En dan over de parels en haaraccessoires nog niet gesproken, of de 4711 tabac voor de mannen.

Daarom onlangs haar Tour d’ Amour waarvan je volledig bij zinnen kwam en bewust werd van al dit moois. Wegens het grote succes ervan werd ze gevraagd nog een tour te organiseren in de tweede week van de kerstvakantie. Als zij het publiek zou regelen, zou ze beloond worden met een preview van een theaterstuk ter voorbereiding op het Theater Festival in Schiedam, waarbij de Stokerij een grote rol speelt. Ze had al diverse aanmeldingen vanuit de vorige tour, maar er kunnen volgens haar nog max. 6 personen inschrijven. Best leuk, meteen een mooie gelegenheid om met elkaar het glas te heffen op dinsdag 3 januari in het nieuwe jaar, dat ze gemakshalve even “Bonne Annee” noemt.

Tijdens het bewonen van Scapino Ballet's Pablo als persgenodigde had ze bedacht dat het een jaar vol gezelligheid, D.I.Y (do it yourself) beweging en puur biologische eten zou moeten worden. Vandaar alvast de hoepel. Een taille als de dansers van Scapino zou er niet inzitten, maar toch. Heb je haar blog al gelezen? 

 

Ze zou het jaar starten en eindigen met cultuur, en ertussen ook nog wat. Vraag haar eens naar haar Movie Licious Evenement of breng of stuur haar eens je betaalde ingescande toegangsbewijsjes van een bezoek aan museum, bioscoop, kunstgalerie etc… ergens in het land. Uit de ingeleverde bewijsjes trekt zij er eentje. De winnaar ontvangt twee vrijkaartjes voor een cultureel bezoekje Schiedam. 

-o-

 

Ze had een prachtig jaar gehad tot nu toe in Schiedam, en beseft dat Vintagelein, since 2013 al best ver weg klinkt. Reis je met haar mee door de tijd naar november 2018 waarin zij vijf jaar bij zichzelf in dienst zal zijn? P.s. Ze heeft een Muze. Ja, echt. Ze stelt zich binnenkort aan je voor! Want, ze heeft best een klein probleempje. Er speelt zich veel te veel af in de

"Kant' Lein"!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.