Het was één minuut voor twaalf ...

Gepubliceerd op 10 januari 2017 om 22:03

Elke dag opnieuw, sinds 2013 schrijft zij geschiedenis. Vanuit het niets bouwt zij aan haar ... zeg het maar! 

Ze keek vanuit het net om haar billen passende stoeltje in haar hotelkamer omhoog en zag hoe de vuurpijlen zich aftekenden tegen de donkere lucht en een weg baanden in de ruimte, ze keek omlaag en zag het kleine aantal mensen dat siervuurwerk af stak ...Ze keek de kamer rond, ...

Ze pakte haar glas en goot er alvast een vintage champagne in. Uit haar koffer kwam een négligé. Ze trok de stop van het volgelopen bad eruit en liet het los ....2016! Het duurde slechts één minuut. Het was over ... voorbij ...hoe jammer. Wat had ze dit jaar genoten van alles. 

Ze had genoten van de schoonheid. Ze zegt meestal:

"Schoonheid is de naam van iets dat niet bestaat maar die je geeft aan de dingen in ruil voor het genot dat zij je geven"

Precies met die uitspraak in gedachten sluit ze haar ogen om ze één minuut later weer open te doen.  Het is 2017. 

De bladzijde is nog onbeschreven. Zij zal hierop wederom haar geschiedenis gaan schrijven. Dat belooft ze zichzelf.  Haar roman. 

Ze pakt haar 4711 Original Eau de Cologne en giet een royale scheut in haar handen, wrijft erin, masseert zachtjes hals, nek en slapen, ademt diep in en ontspant.

Ze is er klaar voor! Maar, eerst nog even een klein schoonheidsslaapje ... 

Ze droomt van haar nieuwe toilettasjes, zakdoekjes, onderjurkjes, haaraccessoires etc...

Welk een schoonheid! Ze zal deze verpakken met haar liefde voor het leven en delen met jou! Oke? Het zal je ongetwijfeld genot opleveren. 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.