Ze bedacht personages ... Adena, Audriana ...

Gepubliceerd op 12 februari 2017 om 19:26

Elke dag opnieuw, sinds 2013 schrijft zij geschiedenis. Vanuit het niets bouwt zij aan haar ... zeg het maar! 

Het was al weer even geleden dat ze haar woorden aan het papier toevertrouwd had. Ze had gewoonweg geen tijd. Ze was in een flow, ken je dat? Dat je zo opgaat in wat je doet, dat je gewoon vergeet dat je er bent. Dat is wat passie met je doet. Je valt van het een in het ander door je eigen enthousiasme. En in de verloren momenten was ze in gedachten verzonken en ...

Bedacht personages. Vrouwen. Vrouwen die elk vanuit hun eigen leefwereld een rol zouden gaan spelen in haar verhaal. Vrouwen met een naam, een karakter. Voor deze vrouwen zou zij haar collectie samenstellen, een geur bedenken, een leefstijl etc… Ze maakte een keuze en bedacht de eerste namen voor de hoofdrolspeelsters in haar verhaal, nl.;

Adena,

De betekenis van Adena is kwetsbaar. Synoniemen hiervoor zijn o.a.;

Teer (bn) : breekbaar, broos, delicaat, fijn, frêle, gevoelig, kwetsbaar, tenger, zacht, zwak. teder (bn), lief, zacht. Ja, ze zag haar leven voor zich. Een leven vol romantiek en poëzie, met oog voor detail. Adena zou zich kwetsbaar durven opstellen en met haar fijngevoelige karakter veel liefde geven. En dan bedacht ze…

Audriana

De betekenis van Audrina is krachtig. Synoniemen hiervoor zijn o.a.:
Doortastend, energiek, impressief, levendig, machtig, manmoedig, beslist, overtuigend, vigoureus. Ja, ook dit zag ze voor zich. Het leven van Audriana zou een leven zijn vol ambitie en levenslust, met de nodige doortastendheid. Ze zou zich manmoedig durven opstellen en met haar overtuigende karakter kracht geven.

Ze zou het leven van haar personages gaan inkleuren. Ze zou ze een verhaal gaan meegeven. Wat had ze eigenlijk op haar hals gehaald?

Maar, ze kon zich in beide werelden inleven. Ze kon zich zichzelf beschrijven als gevoelig en kwetsbaar, maar eveneens als doortastend en energiek.

Ze zou nog meer personages willen bedenken. Hoe heerlijk is het een leven in te kleuren met je lievelingskleuren, jouw wereld waarin alleen jij het voor het zeggen hebt. Een wereld vol liefde, met een vleugje romantiek, wat poëzie, en mystiek. Een wereld waarin je elkaars eigenschappen versterkt wanneer je samenwerkt. Een wereld waar je zo graag wilt zijn, laten we beginnen bij Vintage’ Lein!

Daar vindt je inspiraties, kom je in je kracht, zoek je teksten voor felicitaties, is alles anders en onverwacht, zoek je iets nieuws, iets authentieks, daar gaat geen moment voorbij waarop ze niet aan jou heeft gedacht ...vergeet haar daarom niet, als er iemand is die jou graag ziet?

Ze blikte terug op de afgelopen weken waarin ze contact heeft gezocht met Schiesser voor de Revival serie, met Jeanne d’ Arq Living voor wat Limited Editions uit de Clothing Collection. Dacht aan haar fles 4711 van 1.55 hoog die ze aan heeft geschaft om haar dealerschap uit te stralen, haar hoepels die na vier proefbuigingen eindelijk rond waren. Ze verlangde naar de geuren die ze besteld had, elk met een eigen verhaal en de nieuwe geur van 4711 waarin chocolade en vanille de ingredienten zijn. Jammer dat deze pas in maart komt.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.