Je kunt nu al je vingers aflikken ...

Gepubliceerd op 24 maart 2017 om 21:06

Elke dag opnieuw, sinds 2013 schrijft zij geschiedenis. Vanuit het niets bouwt zij aan haar ... zeg het maar! 

 

Vrijdagavond 20.55 uur. Haar werkdag zat erop. Alhoewel....Ze had nog even een gesprekje met haar personages Audriana en Adena (haar paspoppen met elk een eigen verhaal) ...en vroeg naar de bevindingen rond cultuur en het weggeven van de vrijkaartjes voor Thermen Holiday...na een aankoop in haar Vintage'Lein winkeltje.

Adena (het culturele typje)  heeft de eerste aankoopbewijsjes van een bezochte theatervoorstelling in haar omatasje weten te krijgen. Ze hoopt dat ze haar tas snel vol krijgt met culturele toegangskaarten/plaatsbewijsjes van haar vintage vriendinnen uit het hele land. Ze wil ze  zo graag ontmoeten in Schiedam en twee vrijkaarten voor een cultuurbezoek aldaar geven. Naast vintage, gin en jenever  heeft Schiedam een gevarieerd cultuuuraanbod.   vintagelein@hotmail.nl , daar mag je het heen sturen of gewoon even inleveren op de Hoogstraat 151 in Schiedam. Op 31.04.2017 vindt de verloting plaats.  Wie weet win jij ze wel ...

Afgelopen dinsdag avond bezocht zij een voorstelling van Scapino Ballet, Le Chat Noir. Hierover meer op http://cultlein.blogspot.com 

Audriana (het ondernemende typje) heeft het lastiger met het uitdelen van haar vrijkaarten voor Thermen Holiday aan haar vintage vriendinnen die een besteding  doen vanaf 20,00 euro in haar Vintagelein winkeltje. Je volledig bloot geven is natuurlijk ook niet altijd gewenst.  . Maar, deze onwennigheid zal vast overgaan wanneer ze eenmaal de drempel zijn overgetild. Ze hoopt snel haar eerste cadeaukaart a 10,00 euro van Thermen Holiday uit te reiken.

Ze dacht na over haar personages en de rol die zij in haar bestaan spelen. Ze voelt zich met ze verbonden. Maar ook denkt ze na over haar nieuwe collectie, genaamd "Nougat" met dienovereenkomstige kleuren; dustertjes, jurkjes, topjes. zelfs van echte zijde. Deze hebben een zwaan-kleef--aan effect. Zie het moodboard op pinterest of haar foto's op instagram.

Dan is de tour die zij met haar Citylein organiseert voor dinsdag 28.03.2017. Het wordt zo'n leuke dag. Samen met je vrienden kan je voor € 25,00 euro mee en heb je recht op koffie/thee/lunch etc...en bezoek je wederom leuke plekjes in Schiedam. Je hoort de verhalen en ontvangt leuke goodies. Nog twee aanmeldingen zijn mogelijk, dan is de tour vol.

Heb je trouwens gehoord van haar nieuwe geur, de white peach/coriander van 4711. Heerlijk, deze afrodiserende geur. Hoe komt het toch allemaal samen?

Een Tour d'Aphrodite, een afrodiserende geur, en zinnenprikkelende nieuwe (zelfs zijde) lingerie! En dan heeft zij het nog niet eens gehad over Mr. Schiesser met zijn degelijke ondergeod, kortom

Je kunt nu al je vingers aflikken....

Laat staan als je de nieuwe geur uit 1921 ontdekt, het rozenwater, de aluin, etc...

Ga alvast op zoek naar je mooiste flesje en kom het binnenkort laten vullen! 

Het is hier om te smullen, je likt je vingers erbij af, en voor haar...is het ook zeker geen straf.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.