Bijna vijf jaar ...

Gepubliceerd op 23 september 2018 om 16:11

 

Elke dag vanuit het niets, schreef zij haar geschiedenis. Vanuit het niets bouwt zij aan haar ...zeg jij het maar.

 

Al een tijdje hoorden jullie niets, maar zoals het klokje tikt, word ze opgeschrikt. Elke seconde volledig gepassioneerd, totdat de volgende passeert. En nu ...denkt ze na over haar vijfjarig bestaan op 3 november en hoe dat allemaal zal gaan.  'Versailles" wordt het thema en het evenement ter ere daarvan van noemt ze Anniversaire Extraordinaire, dat wil zeggen "Buitengewoon Feest". En zo is dat! Voor de allereerste keer in de geschiedenis van Schiedam zullen de winkels in het Museumkwartier geopend blijven tot 22.00 uur en haar feest gaf hiertoe aanleiding.

 

Ze heeft DJ Frau Rosenrot gevraagd voor het ter gehore brengen van Franse Deuntjes en de Dames van Versailles als gastvrouwen. Daarbij zullen in en om de winkels hapjes en drankjes zijn.

De datum en tijd staan vast! Zaterdag 3 november 2018 om 16.00 uur.


Intussen rommelt ze wat op Google en zoekt "Versailles" accessoires voor de aankleding van het feest. Maar,  wordt tijdens haar zoektocht verleid door een paar zeer lange lila soepele handschoenen van zeemleer met  parelknoopjes volgens een afbeelding van het Centraal Museum. Het zijn handschoenen uit het assortiment van het inmiddels niet meer bestaande prachtigewarenhuis Maison de Bonneterie. Hoe toevallig dat ze juist deze op dit moment in haar ecochique Maison de la Bonneterie heeft liggen.

 

Dan valt haar oog op de tentoonstelling over sterke vrouwen in de mode in het Gemeente Museum Den Haag. Dat zou evt. een leuke tour kunnen worden met haar  Sociéte Caviar, als bedankje voor het lidmaatschap van de Sociéte gedurende dit jaar.


Maar, eerst is er nog de Soiree op Tournee, waarbij de Cellist Joachim Eijlander de muzikale toon zet op

5 oktober om 18.00 uur en we na een Italiaans buffet verder naar hem gaan luisteren bij 't Huis te Poort' op de Dam Schiedam - zie facebook https://www.facebook.com/events/673442659694586/


In haar Maison de la Bonneterie wordt druk gewerkt aan de uitbreiding van producten per
3 november a.s.  Wat ze alvast kan verklappen is dat ze de eerste Niche Eau de Cologne in Nederland in haar winkel mag presenteren, rechtstreeks uit Grasse. Kalynda van haafvisual gewerkt aan een illustratie ten behoeve van een reclamebord/flyer/panflet etc. Er is meer. Maar, voor nu hoopt ze even genoeg verleid te hebben heb en de nieuwsgierigheid aangewakkerd.


Maak een mooie exclusieve "vintage" foto van iets dat je in haar winkel hebt gekocht, mail hem aan vintagelein@hotmail.nl en hoor op 3 november of je winnaar bent geworden van een fles exclusieve niche Eau de Cologne. De beoordeling vindt plaats door een onafhankelijke jury.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.