Ze kon geen dag voorbij laten gaan zonder ...

Gepubliceerd op 5 maart 2018 om 22:01

Elke dag vanuit het niets, schreef zij haar geschiedenis. Vanuit het niets bouwt zij aan haar ...zeg jij het maar.

Was hier sprake van een verslaving? Ze kon geen dag voorbij laten gaan zonder "The Paradise". Na Mr. Selfridge en vervolgens The Crown had Netflix haar er dus deze verslaving bij gegeven. Romantiek en drama in de breedste zin van het woord.


Volgens haar is het woord Vanity hier uitgevonden. Poederdozen, waaiers, parfums, alles kwam voorbij. Alles waarvan haar hart op hol slaat. Precies dat wat zij wilde met haar Maison de la Bonneterie.

Ze was op de goede weg.
"Het lijkt wel of ik in Parijs ben", "oh, het lijkt hier wel een filmset, een boudoir" werd onlangstegen haar gezegd. Ook haar Caviar Societe begint te groeien. Inmiddels zijn er vijf leden. En wat betreft het Movielicious Cult Evenement lijkt het wel de Chicken Run. Elk nieuw evenement sluiten zich weer twee personen bij de bestaande groep aan. De voorste rij in de plaatselijke bioscoop was de laatste keer volledig door haar en haar groep bezet.


Op twitter beschreef ze haar winkelverhalen vanuit haar Maison de la Bonneterie alsof ze dagelijks op de set was. Dit had tot gevolg dat parttime acteurs/actrices contact met haar zochten in de veronderstelling dat zij hier auditie konden doen. Wie weet, in de toekomst.


Vooralsnog is ze veel te druk met de uitbreiding van het assortiment met eau de colognes en lingerie in haar Maison de la Bonneterie. Haar Vintage'Lein blijft hier bestaan, maar zoals eerder zal ze binnenkort met meer nieuwe merken aan de gang gaan.


Nog lang niet iedereen weet dat ze vele nieuwe handschoentjes heeft. jawel, dezelfde als die geleverd worden aan het Deense Koningshuis. Deze kunnen nog wel wat promotie gebruiken.
Ze had nog zoveel dingen te doen met een vijfjarig bestaan, waarvan de datum is is vastgesteld op zaterdag 03.11.2018. Noteert u dat trouwens maar alvast.


Blij was ze dat ze zoveel energie had. Bij alle commentaren rond de "week zonder vlees" werd constant gesproken over de energie die je krijgt wanneer je hier niet teveel van neemt. Zou dat haar hoge energielevel verklaren. Ze at eenmaal in de week een stukje vlees, en dan wel van de goede slager, een biologisch stukje.


Altijd probeert ze bewust te leven en de goeie dingen te doen. Zo zoekt ze altijd naar niet te dure pure producten. Vandaag ontdekte ze het tandpoeder van Perblan. Echt iets voor haar boudoir.

Hetzelfde geldt voor de dingen die ze eet. Alleen het beste is goed genoeg.
Om zichzelf en anderen te inspireren maakte ze alvast een Pinterest board in de aanloop naar het voorjaar. Vol met nieuwe inspiraties. Vooral de enkelsokjes verdienen naast de heerlijke recepten, link naar The Paradise, en nog veel meer leuke inspiraties de aandacht. Die zou ze zeker weer toevoegen aan haar collectie.


En verder zou ze nog veel meer mooie verhalen willen gaan toevoegen aan haar "Paradise".
Elke dag ...vanuit het niets ...een nieuw stukje romantische geschiedenis! Schrijft u mee?
Laat reacties achter op de site, of mail haar, geschiedenis maak je met elkaar.

Tot snel! Marjolein van de Vintage' Lein.

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.